top of page

Vegaaninen nakkikastike

Nakkikastike - kotiruokien klassikko saa säväyksen savupaprikasta ja chilikastikkeesta. Maistuu hyvin pastan ja perunasoseen kanssa.

Työaika: 20 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

1 pkt (250 g) soijanakkeja (käytin Bon Soya) öljyä paistamiseen 3 rkl vehnäjauhoja 3 rkl rypsiöljyä 2 dl vettä 2 dl kaurakermaa 2 rkl tomaattipyreetä 1 rkl soijakastiketta 1 tl savupaprikajauhetta (2 tl Sriracha-chilikastiketta) 1/2 tl suolaa rouhaisu mustapippuria


Valmistusohje

Viipaloi soijanakit ja paista ne pannulla tilkassa öljyä. Siirrä syrjään odottamaan.


Lisää pannulle 3 rkl rypsiöljyä ja 3 rkl vehnäjauhoja. Ruskista jauhot ja lisää sitten vesi pienissä erissä samalla voimakkaasti vispaten, jottei kastikkeeseen muodostu paakkuja. Kun kastike on tasaista, lisää kaurakerma, tomaattipyree, soijakastike ja savupaprikajauhe sekä halutessasi Sriracha-chilikastike. Sekoita. Anna kiehua noin 10 minuuttia.


Lisää paistetut soijanakit ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla.


Tarjoa vegaaninen nakkikastike esimerkiksi perunamuusin kanssa.


Kiitos reseptista Vegeviettelys

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_text.png

Toimitamme kasvisruokaa

Suomen markkinoille

Tilaa uutiskirje

Kiitos tilauksesta!

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page